7200 Dombóvár-Gunaras, Tó utca 3.Telefon: +36 74 463 337 · +36 30 348 4218

Étterem

A szálloda közvetlen szomszédságában található, családias hangulatú Camping Étterem gondoskodik a hozzánk érkezők ellátásáról. Az étlapról történő a la’ carte-választás mellett lehetőséget adunk arra, hogy napi menüajánlatunkat, vagy büfévacsora-kínálatunkat is megkóstolhassák a hozzánk betérők. Az üdülőket kellemes környezetben, udvarias és gyors kiszolgálással, finom ételekkel várjuk.
(Októbertől májusig a bőséges svédasztalos reggeli a hotel földszintjén lévő reggeliző teremben vehetik igénybe vendégeink.)

Vendéglőnk gasztronómiai kínálatában megtalálhatók a magyar és a nemzetközi konyha ínyencségei, valamint a vegetáriánus és a diétás ételek is. Boraink a leghíresebb dél-dunántúli (szekszárdi és villányi) történelmi borvidékekről származnak.

A 300 fős étterem nagy terasszal és különféle rendezvények lebonyolítására is alkalmas klimatizált különtermekkel rendelkezik. Nagy befogadóképessége miatt lakodalmak, bálok, céges rendezvények és termékbemutatók kedvelt helyszíne. Csoportok részére kedvezményeket biztosítunk.
Büszkék vagyunk arra, hogy évről évre egyre több házasodó fiatal pár választja éttermünket lakodalmuk helyszínéül.

Fotók