7200 Dombóvár-Gunaras, Tó utca 3.Telefon: +36 74 463 337 · +36 30 348 4218

Tejút ház
(Milky Way House)

Gunarasfürdőn egyedinek számító adottságú nyaralóház, amit elsősorban együtt nyaraló nagyobb társaságok számára ajánlunk.

Az impozáns méretű épületben 5 önálló apartman található. Minden apartmanhoz tartozik saját konyha és zuhanyzós fürdőszoba. A földszinti apartmanok 2-3 fős család számára ideálisak (max. 4 főig pótágyazhatóak). Az emeleti apartmanok hálórésze két külön szinten helyezkedik el: az alapszinten két hálóhely, a galérián további 2-3 hálóhely található). Az ötödik apartman külön épületben található.

A főépület mindkét szintjén található egy-egy közösségi tér, ahol az együtt nyaraló családok közös programot szervezhetnek. A ház kertjében szalonnasütésre, bográcsozásra is van lehetőség. Két nagyméretű teraszhelység is tartozik az épülethez.

Különösen csendes, nyugodt a környezet (a ház kertjén túl már a Gunarasi parkerdő található).

Tejút ház (Milky Way House)

A ház bérleti díja 6000 Ft/fő/éj minimum két éjszakás foglalás esetén. (16 fő felett max. 100.000 Ft a ház teljes bérleti díja). A ház minimum 10 főre foglalható. Maximális befogadóképesség: 20 fő. Lehetőség van a Camping Étteremben kedvezményes reggeli és vacsora fogyasztásra. Kérje egyedi ajánlatunkat.