7200 Dombóvár-Gunaras, Tó utca 3.Telefon: +36 74 463 337 · +36 30 348 4218

Szálláshelyek - Apartmanok

A Gunarasi Camping és Apartmanpark (Dombóvár-Gunaras, Tó u. 5.) a Hotel Európa és a Camping Étterem szomszédságában helyezkedik el, csendes, parkosított környezetben.

A 8 épültben összesen 32 kényelmes apartman található, ebből 16 db kétfős, és 16 db négyfős (ezek igény esetén 6 főig pótágyazhatók).

Válassza ki a megfefelő méretű apartmant!

Négyfős aparmanjaink maximum 6 főig pótágyazhatóak, a földszinten egy légterű konyha – étkező helyiségben fogyaszthat el egy finom reggelit vagy vacsorát, ugyanitt egy kétfős hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba kapott helyet wc-vel.

Az emeleten egy nagyobb hálószobában (maximum 4 főre ágyazható) pihenhet.

A hűtésről, fűtésről légkondicionáló gondoskodik, az étkezést felszerelt konyhában (hűtőszekrény fagyasztóval, főzőlap, mikrohullámú sütő, mosogató, edények, evőeszközök) oldhatja meg, a kikapcsolódáshoz pedig Tv, WiFi áll rendelkezésére.

4 fős apartmanjaink

Két fős apartmanjaink igazi gyöngyszemek, a földszinten található egy egylégterű konyha-étkező-nappali sarok + zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, a galérián pedig kétfős hálószobában pihenhet.

A komfortos hőmérsékletről konvektoros fűtés, valamint légkondícionáló berendezés gondoskodik, az étkezést teljesen felszerelt konyha segíti (hűtőszekrény fagyasztóval, főzőlap, mikrohullámú sütő, mosogató, edények, evőeszközök), a kikapcsolódáshoz, kapcsolattartáshoz pedig TV és wifi áll rendelkezésre.

 

2 fős aparmanjaink