7200 Dombóvár-Gunaras, Tó utca 3.Telefon: +36 74 463 337 · +36 30 348 4218

Szálláshelyek - Nyaralóházak

A színvonalas nyaralóházak - melyek az üdülőtelep különböző részein helyezkednek el, - 200-300 négyzetméteres telkeken állnak és 2-6 fő részére nyújtanak kényelmes elhelyezést.

A színvonalas nyaralóházak – melyek az üdülőtelep különböző részein helyezkednek el, – 200-300 négyzetméteres telkeken állnak és 2-6 fő részére nyújtanak kényelmes elhelyezést. Elosztásuk: nappali, 1, 2, vagy3 hálószoba, konyha (étkező), fürdőszoba, WC, erkély, illetve terasz. Felszereltségük: televízió, hűtő, gáz, vagy villanytűzhely, konyhafelszerelés, kerti bútorok.

Zárt parkolási lehetőség minden nyaralóház udvarán biztosított. A nyaralóházak kellemes lehetőséget biztosítanak arra, hogy vendégeink élvezhessék az önálló üdülőépületekben történő elhelyezés és a kert nyújtotta szabadságot és a kötöttségektől mentes pihenést. Ideális párok, gyerekekkel érkező családok és baráti társaságok részére. Az apartmanokban szállást foglaló vendégeink választhatják az önellátást, ugyanakkor lehetőségük nyílik étkezések (reggeli, ebéd, vacsora) igénybe vételére is a Camping Étteremben.

Galéria